• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
05:39

İmsak'a Kalan Süre

BEBEKLER BURAYI ÇOK SEVECEK; BABY SPA AÇILDI

Yahşihan Yenişehir Mahallesi’nde Bebek Spa Merkezi, düzenlenen görkemli törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Aile bireyleri ve bebeklerin keyifli anlar yaşayacağı Bebek Spa Merkezi 0-3 yaşındaki bireylere hitap ediyor.


KIRIKKALE’DE TEK 

Kırıkkale’de tek olan bebek spa merkezi Baby Spa Yenişehir’de açıldı. İşletmeciliğini Mert Abalı, Semih Serhat Göçer ve Medine Yıldırım’ın yaptığı bebek spa merkezi; MHP İl Başkanı Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Baro Başkanı Mutlu Korkmaz, siyasiler, bürokratlar, iş dünyası, STK temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile Yenişehir Mahallesi 254.sokakta hizmete açıldı. 

MASAJ KEYFİ 

Baby Spa Merkezi’nde 0-3 yaş arası bebekler için yüzme, jakuzi ve masaj keyfi sunulacak. Suda vakit geçirdikten sonra bebek masajı eğitimi almış uzman tarafından masaj yapılan bebeklerin rahatlaması ve vücut gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor. Aynı zamanda ailesi ile birlikte kaliteli, eğlenceli vakit geçirerek, hatıra fotoğrafı ile gününü özelleştirecek. Aileler ve bebekler için her şeyin düşünüldüğü Baby Spa Merkezi, bebek sahibi ailelerin dikkatlerini çekecek.

DOKTORLAR ÖNERİYOR 

Baby Spa Merkezi hakkında bilglier veren Çocuk Gelişim Uzmanı Neslihan Göçer ile Medine Yıldırım, “Bebek Spa, diğer adıyla bebek masajı bebeğin vücuduna uygulanan rahatlatıcı bir masaj türüdür. Merkezimizde bebeklerin hassas ciltlerine özel olarak üretilen doğal içerikli yağlar ile yapılan bu masaj, bebeklerin duygusal ve fiziksel gelişimine katkıda bulunur ve uyku problemleri, gaz problemleri gibi birçok alanda pozitif bir etkiye sahiptir. Masaj bebeğin stresini azaltarak rahat uyumasını sağlamaktadır. Masajın bebeklerdeki birçok problemi ortadan kaldırıyor olmasından dolayı doktorlar, düzenli olarak bebeklere masaj yapılması gerektiğini önermektedir” şeklinde konuştular.

İlginizi Çekebilir

20 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN SEL NEDENİYLE TELEF OLDU

İlginizi Çekebilir

SAYGILI’NIN HİZMETLERİNDEN MEMNUN MUSUNUZ?

İlginizi Çekebilir

ATILAN ASFALTLARIN BEDELİ KIRIKKALELİLERE ULAŞMAYA BAŞLADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38387

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647